Virškinimas
Naudingos bakterijos maisto produktuose
Ne visos bakterijos sukelia ligas. Kai kurios jų naudingos ir teigiamai atsiliepia mūsų sveikatai.
Add a comment Add a commentGydomosios vilkdagio (iriso) savybės
Daugelį metų vilkdalgis buvo vartojamas liaudies medicinoje. Šiais laikais praverčia pirmiausia gaminant kosmetiką ir kaip naminė gydomoji priemonė.
Add a comment Add a commentVirškinimo sutrikimai
Devynis graikinius riešutus supjaustome kubeliais ir užpilame 0,5 litro spirito. Taip paruoštą trauktinę maždaug trims savaitėms išnešame į tamsią vietą. Vartojame nuo pilvo skausmų arba sutrikus virškinimui. Geriausia - po 30 lašų.
Add a comment Add a commentUždegiminiai skrandžio skausmai
Pilvo skausmai – vienas iš dažnų negalavimų. Priežastys gali būti įvairios: nuo paprasto nevirškinimo iki rimtos ligos.
Add a comment Add a commentGervuogių sirupas nuo skrandžio opaligės
Gervuoges apiberiame cukrumi. Kai cukrus ištirps, sultis nupilame. Likusias uogas užpilame šaltu virintu vandeniu, taip pat su cukrumi. Taip paruoštą mišinį paliekame šaltoje vietoje pusei metų. Sirupą reikia gerti kasdien po šaukštą prieš valgį.
Naudingi produktai
SKYSTAS SPYGLIUOČIŲ CHLOROFILAS
Add a comment Add a commentKai skauda pilvą...
Pilvo skausmai – vienas iš dažnų negalavimų. Priežastys gali būti įvairios: nuo paprasto nevirškinimo iki rimtos ligos.
Add a comment Add a commentLęšiai nuo viduriavimo
Lęšiai, kaip ir kiti ankštiniai augalai, turi daug B grupės vitaminų, celiuliozės, augalinių riebalų ir krakmolo.
Add a comment Add a comment